PocketBook Reader

Citiți confortabil de pe orice dispozitiv

Citiți în orice format

Începeți să citiți de pe smartphone și continuați apoi pe e-reader de la aceeași pagină. Aplicația PocketBook Reader sincronizează locul de unde ați rămas, cărțile și bibliotecile pe toate dispozitivele. Compatibilitate cu o mulțime de formate și setări personalizate!

Aflați mai multe
 • Citiți în orice format

  Aplicația este compatibilă cu toate formatele de cărți electronice populare! Citiți în format PDF (Adobe DRM), EPUB (Adobe DRM), DjVu, FB2, FB2.zip, MOBI, DOCX, RTF, TXT, CHM, HTML (de bază), CBZ, CBR, CBT.
 • Utilizați biblioteca funcțională

  PocketBook Reader permite accesul la directoarele rețelei (OPDS) și este compatibil cu Adobe DRM. Are capacitatea de a deschide rapid fișiere de cărți electronice comprimate.
 • Descoperiți multitudinea de setări perso

  Multitudinea de funcții și interfața simplă oferă o gamă variată de setări personalizate. Personalizați dimensiunea fontului, culorile scalei, textului și fundalului, marginile paginii și multe alte funcții!
 • Ascultare și traducere simplă

  Aplicația este compatibilă cu formatele de cărți audio MP3 și M4B și are o funcție Text transformat în vorbire. Datorită dicționarelor integrate, aplicația vă permite să citiți cărți electronice în alte limbi.
 • Profitați de lectura de pe Cloud

  PocketBook Cloud sincronizează bibliotecile și setările de lectură între dispozitivele Android, iOS și E Ink. Stocați sigur și gratuit cărțile electronice. Sincronizați cărțile de pe Google Books cu un clic.
  Aa HD